Cookwitter | Quetter | 関東渋滞
にらめったー(NearMetter)とは、気になる2人のTwitterユーザー対談が見られるツイ談(Twi談)サイトです。

Twitterユーザー名

vs

Twitterユーザー名

取得可能 (最終取得時間:2012-03-11 04:42:14)

_nashuamfirdausj のツイ談  

_nashua

Boringlah. Rasa mahu memandu ke ofis @mfirdausj untuk makan tengahari.

2012-03-06 12:16:20 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

RT @iffahsafwah: @_nashua ahaaa! Pi lah kuching. Best lah kat sane. Honeymoon ke. Cc @mfirdausj

2012-03-06 13:23:04 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

Untunglah dapat girlfriend kaki bola. Maaflah @mfirdausj kerana saya bukan. Saya minat bola lain, seperti hiperBOLA.

2012-03-06 13:33:57 - 返信元ツイートを取得する

 

にらめったーはご覧のスポンサード リンクの提供でお送りします

_nashua

@mfirdausj awak, bosan tahap dewa.

2012-03-06 14:02:12 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

I have told Dr that I will be back to KL earlier, for a spa session (w/ @MaryamZainal and @mfirdausj). And she said "Amboi dah pandai". LOL

2012-03-06 15:34:42 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

Di awal pagi tadi, saya mendedikasikan tweet ke 23040 kepada @mfirdausj. Di petang hari, saya mendedikasikan tweet ke 23140 pula.

2012-03-06 15:53:23 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

@mfirdausj baby boo hoo moo too goo foo, cepat pulang.

2012-03-06 19:32:52 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

@mfirdausj the final decision is all yours to make, but I'll support you no matter what.

2012-03-06 22:47:04 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

@mfirdausj awak nak unfollow kite? Kite selalu semakkan TL awak :(

2012-03-06 23:19:47 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

@mfirdausj kalau u unfollow I pun, apadahal. Sebab ada orang tu log in dua Twitter accounts di Tweetcaster. Eh?

2012-03-06 23:23:02 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

@mfirdausj sendiri makan buah, sendiri rasa bijinya.

2012-03-06 23:24:10 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

@mfirdausj siapa yang makan ikan, dia yang terasa tulangnya.

2012-03-06 23:30:54 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

@mfirdausj ah give up! *tekup muka dengan bontot Ciko*

2012-03-06 23:39:26 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

@mfirdausj taknak bontot Ciko. Dah selalu.

2012-03-06 23:43:12 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

@mfirdausj hehe. (takde idea)

2012-03-06 23:50:03 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

@mfirdausj ada orang kata nak tidur pukul 10.45. U maksudkan 10.45 harini atau 10.45 esok?

2012-03-06 23:53:06 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

@mfirdausj sebab malam tadi lupa pakai stokin. Huhu

2012-03-07 10:32:55 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

@mfirdausj jangan tensi nensi. Saya kan ada. Curahkan emosi pada saya.

2012-03-07 10:33:42 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

@mfirdausj dekat er lupa nama.

2012-03-07 11:50:55 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

*menadah emosi yang dicurahkan* “@mfirdausj: _nashua *mencurah emosi*”

2012-03-07 11:52:11 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

Heh konon. Padahal dulu kini dan selamanya memang kaki pot pet pot pet di Twitter. Kasihan nama @mfirdausj jadi mangsa.

2012-03-07 15:39:11 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

Rasa-rasa @mfirdausj marah tak kalau tengah khusyuk buat kerja tiba-tiba hp dia berbunyi sebab dapat notifikasi mensi daripada tweet ini?

2012-03-07 15:41:07 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

Makhluk kegemaran @mfirdausj baru sahaja melintasi. Lipas.

2012-03-07 15:44:59 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

For each pimple that pops out from my cheek, I surely will blame @mfirdausj. Because each pimple equals to an hour of daydreaming.

2012-03-07 16:29:42 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

Maaf la hari ni terabai awak @_nashua..*mate puss in boots*

2012-03-07 21:12:18 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

@mfirdausj mengantuk sudah. Penat, harini mensi orang tu, satu pun tak bereply. (pura-pura bersikap dingin)

2012-03-07 21:12:53 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

RT @mfirdausj: Maaf la hari ni terabai awak @_nashua..*mate puss in boots*

2012-03-07 21:13:18 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

RT @_nashua: Makhluk kegemaran @mfirdausj baru sahaja melintasi. Lipas.

2012-03-07 21:13:40 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

@_nashua alolololo..sori la..tanggungjawab mencari rezeki utk sesuap nasi..ok tipu..sepinggan nasi sebenarnya..

2012-03-07 21:14:48 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

Sape2 kacau @_nashua malam ni dekat twitter akan terima pembalasan.. #IniSerius

2012-03-07 21:16:04 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

Bantal busuk saya xpernah mengecewakan saya.. @_nashua da kawen nanti nak bawak bantal ni sekali boleh?

2012-03-07 21:17:39 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

RT @mfirdausj: Sape2 kacau @_nashua malam ni dekat twitter akan terima pembalasan.. #IniSerius

2012-03-07 21:18:11 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

@mfirdausj bawa bantal busuk sekali? Saya okay. Awak bahagia, saya pun bahagia.

2012-03-07 21:20:14 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

@_nashua ayat gile pasrah..haha

2012-03-07 21:21:23 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

@mfirdausj agak pasrahlah. Awak menduakan saya dengan bantal. :(

2012-03-07 21:26:02 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

@_nashua alamak..ok2 xbawak bantal ni..alololololo

2012-03-07 21:27:10 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

@mfirdausj kalau dah kaya, setakat syiling 50 sen, mana pandang dah. Ini kan pula beriya nak kutip.

2012-03-07 21:27:37 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

@mfirdausj hehe bawalah! Kala

2012-03-07 21:28:28 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

@_nashua dwet syiling tu nak buat jadi pasu bunga

2012-03-07 21:29:45 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

@_nashua kala?kala malam bulan mengambang?

2012-03-07 21:30:45 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

@_nashua kejap2..nak jawab la ni..:p

2012-03-07 21:31:12 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

@mfirdausj haha! Tak sempat habis taip.

2012-03-07 21:31:43 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

#KalauSayaKaya malam ni bersiap2..esok merisik..jumaat bertunang..sabtu kawen..kenduri sampai bulan depan.. cc: @_nashua

2012-03-07 21:33:21 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

@_nashua eleh..sebalik buku manual terselit buku sailormoon kan?

2012-03-07 21:39:38 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

@mfirdausj bukan setakat buku Sailormoon, tongkat sakti pun ada. Dan juga skirt SailorMercury.

2012-03-07 21:41:19 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

@_nashua kenapa bukan Sailor Venus?bukan dia paling hot?huhu

2012-03-07 21:45:36 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

@mfirdausj I suka yang pakai baju merah tu. Mercury kan?

2012-03-07 21:46:48 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

@_nashua errr..bukan Sailor Mars?hahaha..dah lupa..

2012-03-07 21:48:30 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

@mfirdausj er er. Mars rasanya. Anda betul!

2012-03-07 21:51:19 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

@_nashua entahkan betul entahkan tidak..haha..hentam sajalah

2012-03-07 21:52:13 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

@mfirdausj awak punya kata-kata, memang semua betul. (cubaan romantis)

2012-03-07 21:53:04 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

@_nashua eh kerana awaklah kata2 saya semua betul *cubaan membalas keromantisan*

2012-03-07 21:54:46 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

@iffahsafwah sbb td @_nashua tweet pasal nak tido..itu mungkin faktornya..

2012-03-07 22:02:54 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

@_nashua @iffahsafwah ufff terasa tua

2012-03-07 22:06:21 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

@mfirdausj don't ever leave me, or else I will just be a zombie who walks on this earth. #tweetrandom

2012-03-07 22:43:05 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

RT @_nashua: @mfirdausj don't ever leave me, or else I will just be a zombie who walks on this earth. #tweetrandom

2012-03-07 22:44:15 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

@iffahsafwah dan @ifwatmukhtar, nama macam sama. Confuse. *kantoi sia-sia stalk TL @mfirdausj*

2012-03-07 22:47:52 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

@iffahsafwah @ifwatmukhtar sama celah huruf depan 'If'. Please have my back, @mfirdausj.

2012-03-07 22:53:38 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

@iffahsafwah @ifwatmukhtar @_nashua oh ya..betul betul betul!

2012-03-07 22:57:27 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

@mfirdausj that is why I love you like a lesung baby.

2012-03-07 22:58:40 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

@_nashua @iffahsafwah @ifwatmukhtar sorang ada wat..sorang wah..haa..dekat la tuuu

2012-03-07 23:03:46 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

@iffahsafwah @mfirdausj aah Ampang. Ada member tadi tweet, pool rumah dia melimpah dan boleh berenang sampai jalanraya. *menyampuk*

2012-03-07 23:07:35 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

@_nashua @iffahsafwah haaaa..mari tanya @ifwatmukhtar..weh umah kau banjir x?

2012-03-07 23:10:09 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

@_nashua @iffahsafwah @ifwatmukhtar tiada perkara yg mustahil..

2012-03-07 23:17:23 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

@mfirdausj ada yang mustahil. Bercinta dengan jiran.

2012-03-07 23:18:54 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

Nyanyi sama2 dengan @_nashua bagi menggembirakan hati @iffahsafwah

2012-03-07 23:20:32 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

@mfirdausj ya mustahil. Tapi hanya vampire dan fairy sahaja yang mampu, macam kita.

2012-03-07 23:21:03 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

@_nashua oh begitu..haha..betul!eh?mesti awak nak kate kite fairy kan..T_T

2012-03-07 23:22:27 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

RT @iffahsafwah: -____-! @mfirdausj: "Nyanyi sama2 dengan @_nashua bagi menggembirakan hati @iffahsafwah"

2012-03-07 23:22:34 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

@mfirdausj mestilah. Awak fairy shiny-shiny, kite vampire gigit-gigit.

2012-03-07 23:24:08 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

@mfirdausj I tak cakap langsung. Abang keluar pagi, balik malam.

2012-03-07 23:31:12 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

@_nashua haha..yela..alamak..kalah I..kesian awak..huhu

2012-03-07 23:31:48 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

@mfirdausj (づ ̄ ³ ̄)づ~♡

2012-03-07 23:36:21 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

@mfirdausj okay Abang Andy sudah pulang. Kite baru boleh lelap. Thanks teman di Twitter.

2012-03-07 23:44:18 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

Boleh dikatakan, setiap pagi, sms pertama yang masuk mesti daripada bos. Kalah @mfirdausj.

2012-03-08 08:11:54 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

RT @ReeneeRaaid: @_nashua @mfirdausj Really? mesti student kesayangan bos :P

2012-03-08 08:15:20 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

Selamat Hari Wanita. Tanpa wanita (@_nashua) tiadalah cinta untuk lelaki (@mfirdausj).

2012-03-08 11:56:31 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

RT @NamaSayaPyan: This is cool! RT @_nashua Selamat Hari Wanita. Tanpa wanita (@_nashua) tiadalah cinta untuk lelaki (@mfirdausj).

2012-03-08 11:59:54 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

Off to @mfirdausj's office, to pass some medications to ease the migrain.

2012-03-08 13:32:17 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

Kesian @_nashua hari x layan dia

2012-03-08 20:43:21 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

RT @_nashua: Boleh dikatakan, setiap pagi, sms pertama yang masuk mesti daripada bos. Kalah @mfirdausj.

2012-03-08 20:45:27 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

RT @_nashua: Selamat Hari Wanita. Tanpa wanita (@_nashua) tiadalah cinta untuk lelaki (@mfirdausj).

2012-03-08 20:45:36 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

InsyaAllah..selamat menempuh alam rumahtangga.. #Eh RT @iffahsafwah: @mfirdausj & @_nashua doakan kebahagian ittew :')

2012-03-08 20:52:58 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

@mfirdausj i post tweet tu pukul 7 pagi, 7 malam baru u baca. Takpelah, 7 juga.

2012-03-08 20:59:57 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

Iklan ekspo permata awak dah keluar kat tv @_nashua

2012-03-08 20:59:57 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

@_nashua hehehe..sori tuan puteri..patik sibuk menjaga keamanan wilayah jajahan kita siang tadi

2012-03-08 21:03:17 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

@mfirdausj K (kalau ada Microsoft Word, pastikan huruf ini diBold dan bersaiz 20)

2012-03-08 21:07:01 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

@_nashua keypad u rosak lettew x leh nak tekan huruf lain

2012-03-08 21:08:04 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

Off to Damansara with @mfirdausj to give Mama a visit. Missing her.

2012-03-08 22:13:27 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

Heh. Mama borak lebih dengan @mfirdausj. Lupa anak sendiri lettew.

2012-03-08 22:40:40 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

I'm at Jalan Kasah, Damansara w/ @_nashua http://t.co/5uf2KwwX

2012-03-08 23:41:51 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

RT @_nashua: Off to Damansara with @mfirdausj to give Mama a visit. Missing her.

2012-03-09 02:44:25 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

RT @_nashua: Heh. Mama borak lebih dengan @mfirdausj. Lupa anak sendiri lettew.

2012-03-09 02:44:41 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

Haha tatau2 x bersalah :p RT @maryam_1812: @_nashua mama dah bosan borak dgn anak. so mama nak (cont) http://t.co/Q1qjtsZl

2012-03-09 02:51:13 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

Tu la kan..sape suruh kan..:p RT @MaryamZainal: Dah anak dok maen twitter manjang. RT @_nashua: (cont) http://t.co/ljd6CJT5

2012-03-09 02:51:45 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

@_nashua mungkin pasal u nak tweet sesuatu tp u lupa?

2012-03-09 13:36:04 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

@_nashua haaa..kutuk org..ish3

2012-03-09 16:45:58 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

RT @_nashua: Sampai. (@ Bliss Boutique Hotel @ JB) http://t.co/JyCo4gGw

2012-03-09 19:26:52 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

@_nashua layankan aje..enjoy ur stay yaww..:)

2012-03-09 19:27:58 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

@_nashua di JB stay kat hotel.. @mfirdausj di Serdang stay kat Istana..heh..ape ade hal

2012-03-09 19:29:34 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

Di JB ramai amoi. Kalau @mfirdausj ikut, mesti dia seronok. Eh?

2012-03-09 20:01:35 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

RT @_nashua: Di JB ramai amoi. Kalau @mfirdausj ikut, mesti dia seronok. Eh?

2012-03-09 20:05:19 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

@_nashua maigadddd!* amek kunci kete..stat kete..isi minyak dan touch n go..gerak ke jb sekarang*

2012-03-09 20:06:08 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

@mfirdausj untunglah jadi amoi. *kesat air mata*

2012-03-09 20:10:35 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

@_nashua eh..i pegi sane tu sbb nak usha amoi comel name @_nashua tu..

2012-03-09 20:12:14 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

@_nashua eh berapa kali nak mensi nama u daaa

2012-03-09 20:12:49 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

@mfirdausj ah tipu. Definisi amoi, putih melepak dan ada lesung pipit (menambah-nambah). Siapalah I.. *kesat hingus*

2012-03-09 20:13:46 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

@_nashua heh..salah sungguh definisi itu..eh..u sape?gulfren I!

2012-03-09 20:14:53 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

@mfirdausj girlfriend je ke? *tak tahu nak kesat apa lagi*

2012-03-09 20:15:41 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

@_nashua gulfren besfren frenster amoi gadis duhai dara kau manis jelita

2012-03-09 20:16:39 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

@mfirdausj friendster? Mengudang kejealousan. Aaaaaaaa nangis tekup muka!

2012-03-09 20:18:11 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

(˘_˘") “@mfirdausj: _nashua -______________-"”

2012-03-09 20:20:32 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

@_nashua xtau nak reply ape lettew..(padahal td i pon same jgk)

2012-03-09 20:25:37 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

@mfirdausj haha. Reply je apa2. Asalkan reply.

2012-03-09 20:27:05 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

@_nashua i nak try RT la nnt..hihihi

2012-03-09 20:27:45 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

@mfirdausj hehe u nak RT apa?

2012-03-09 21:00:41 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

@_nashua sbb xtau nk reply ape..so i RT je la..hehe

2012-03-09 21:02:36 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

@mfirdausj haha macam kenal je.

2012-03-09 21:03:46 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

@_nashua eh?kenal?kenal kat mane?satu sekolah ke dulu?haha

2012-03-09 21:04:37 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

@mfirdausj aah. Sekolah kafa.

2012-03-09 21:08:40 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

@_nashua kelas 2 Mursyid kan?

2012-03-09 21:13:04 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

@_nashua hehehe..u mesti x igt kan kalau i x cakap?

2012-03-09 21:18:51 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

Malam ku suram tanpa @_nashua #JiwangKejap

2012-03-09 21:24:20 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

Malam ku kelam tanpa @_lampu #PotongStim “@mfirdausj: Malam ku suram tanpa _nashua #JiwangKejap”

2012-03-09 21:39:45 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

@mfirdausj flying kisses dari JB ke Serdang.

2012-03-09 21:47:44 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

@mfirdausj kalau I meninggal, nak u jadi imam solat jenazah juga boleh?

2012-03-09 21:54:19 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

@_nashua boleh je..kalau i da jadi suami u..mmg i yg sepatutnya jadi imam tu

2012-03-09 22:07:29 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

@_nashua smoke detector sayang..

2012-03-09 22:56:27 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

@_nashua eh eh napeeeeee?i baik kot

2012-03-09 23:06:15 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

@mfirdausj tak kata u jahat.

2012-03-09 23:06:57 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

@_nashua elee ade niat nak kate i gatal lettew

2012-03-09 23:13:47 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

@mfirdausj baguslah u gatal. Barulah lelaki sejati. Eh?

2012-03-09 23:14:52 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

@_nashua eh..mcm tu ke?haha..lepas ni i kene jadi laki gatal la..

2012-03-09 23:20:01 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

@_nashua gatal dgn semua gurl lagi la lelaki sejati ek?hahaha

2012-03-09 23:28:55 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

@mfirdausj *baring tengah jalanraya yang sibuk dan tunggu lori datang gilis*

2012-03-09 23:29:53 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

@_nashua x sempat baring da kena langgar kot..KL..biasalah

2012-03-09 23:31:12 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

RT @mfirdausj: Assalamualaikum dan selamat pagi!

2012-03-10 08:44:39 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

@mfirdausj good morning hot stuff. Stay home or else the girls will go crazy and I will be jelly. #ApaPunyaNasihatEntah

2012-03-10 08:46:43 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

@_nashua hehe..morning too beautiful!ok2 I baring je atas katil ni tunggu awak..

2012-03-10 08:53:04 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

@mfirdausj hehe baring sampai esok?

2012-03-10 09:02:54 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

@_nashua sampai awak balik..huhuhu

2012-03-10 09:04:54 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

@mfirdausj nanti jangan lupa ke Mines, beli bateri hp mak.

2012-03-10 09:27:12 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

@_nashua mak kate x payah..huhu..mak pon da nak bertolak ke kampung dah..

2012-03-10 09:28:00 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

@mfirdausj eh tak payah? Hehe. Ok.

2012-03-10 09:28:39 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

@_nashua ntah..tanya dah semalam..mak kate x payah dulu..huhu

2012-03-10 09:45:27 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

Ayat cm nak g perang je..huhu RT @_nashua: It's time to get serious. (@ Ekspo PERMATA @ Stadium Bandaraya Johor Bahru) http://t.co/u65tHEBu

2012-03-10 10:04:16 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

@_nashua permata ni rosmah yg stat ke?

2012-03-10 10:28:50 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

@mfirdausj basically, pensyarah Dr Mastura, dia mulakan research in early childhood. Then dari situ idea developed.

2012-03-10 10:35:22 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

@mfirdausj do hate a person, don't hate their ideas.

2012-03-10 10:39:16 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

@_nashua itu sebab i tanya itu idea dia kah?dia melaksanakan..tp bukan idea dia

2012-03-10 10:52:10 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

@mfirdausj k fine whatever haha. U dah sampai Bangi?

2012-03-10 10:56:16 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

@_nashua hahaha..ditujukan kepada?

2012-03-10 11:55:46 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

@mfirdausj haha. Just saying.

2012-03-10 12:07:33 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

@_nashua hey hey..jgn..hukuman sebat mandatori menanti

2012-03-10 13:25:42 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

@mfirdausj haha. Tadi saja nak test alat censor, berfungsi ke tak. #coverline

2012-03-10 13:41:12 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

Mat bunga. “@mfirdausj: Petang sabtu haruslah layan hindustan”

2012-03-10 15:30:21 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

@_nashua hari ni mcm x menarik la cite..huhu

2012-03-10 15:37:24 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

@_nashua ada bf baru di JB.. #Eh

2012-03-10 16:26:46 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

Gosip liar. “@mfirdausj: _nashua ada bf baru di JB.. #Eh”

2012-03-10 16:31:38 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

@_nashua hahaha..JB for Justin Bieber

2012-03-10 16:45:05 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

I just want you close, where you can stay forever, @mfirdausj.

2012-03-10 21:31:13 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

RT @_nashua: I just want you close, where you can stay forever, @mfirdausj.

2012-03-10 21:35:05 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

Count me in RT @_nashua: #TeamAndroid, bukan #TeamBB mahupun #TeamIphone.

2012-03-11 00:18:57 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

RT @mfirdausj: Count me in RT @_nashua: #TeamAndroid, bukan #TeamBB mahupun #TeamIphone.

2012-03-11 00:20:05 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

Eh eh..dah nak dekat pukul 12 la @_nashua (if u noe wat i mean)

2012-03-11 00:38:56 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

@mfirdausj I do know what you mean.

2012-03-11 00:40:17 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

@_nashua xpe i ade teman.. #Eh

2012-03-11 00:40:47 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

@_nashua u surely noe wat i mean?

2012-03-11 00:41:08 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

@mfirdausj haha tapi nak video call tak boleh. Gambar u je I nampak, gambar I u tak nampak.

2012-03-11 00:44:21 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

@_nashua -_______________-"!

2012-03-11 00:44:26 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

@_nashua itula..haha..ok la..awak dpt lepas rindu..biarlah saya yg menanggung sekurun kerinduan ini..

2012-03-11 00:45:27 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

Nak pintu suka hati plz!bole pegi JB culik @_nashua lepas tu bawak pegi Switzerland..eh?

2012-03-11 00:49:22 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

Time'll never be a predictor of how deep a love is, so I don't really mind for how long we've been together. Happy xx monthsary @mfirdausj.

2012-03-11 01:11:07 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

RT @_nashua: Time'll never be a predictor of how deep a love is, so I don't really mind for how long we've been together. Happy xx monthsary @mfirdausj.

2012-03-11 01:11:55 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

@_nashua selamat ulangbulan juga!hehe..xkesah la berapa pun yg penting dpt hidup bersama dgn awak sampai akhir hayat

2012-03-11 01:13:47 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

@_nashua pantun sebelom tido belom lagi

2012-03-11 01:18:51 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

RT @_nashua: Atas bantal ada peta, ambil kain bersih buat lap, nampaknya kena tutup Twitter, baru mata boleh lelap.

2012-03-11 01:23:37 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

@mfirdausj selamat berSunderland. Saya mahu masuk LalaLand.

2012-03-11 01:25:52 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

@_nashua merapu sungguh tweet cik bedah, apa dia igt dia siapa, basuh muka sudah pantun pun sudah, selamat tidur wahai adinda

2012-03-11 01:27:47 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

@_nashua selamat berlepas ke LaLaland!nitey!

2012-03-11 01:28:37 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

RT @mfirdausj: @_nashua merapu sungguh tweet cik bedah, apa dia igt dia siapa, basuh muka sudah pantun pun sudah, selamat tidur wahai adinda

2012-03-11 01:29:32 - 返信元ツイートを取得する

 

_nashua

@mfirdausj mak aih bau kentut tak hingat, sayang awak bangat. #PantunDuaKerat

2012-03-11 01:35:57 - 返信元ツイートを取得する

 

mfirdausj

@_nashua kentut ku bau mmg legend, cintaku padamu pon legend #PantunDuaKerat

2012-03-11 01:37:32 - 返信元ツイートを取得する

 

にらめったーはご覧のスポンサード リンクの提供でお送りしました

「@だれだれ」をベースに自動生成されております。返信元ツイートを取得するは「上記ツイート」から辿ってください。
Twitter Search APIを通して最新@ユーザーの100件をストリーミング表示しています。

_nashuamfirdausj のツイ談コメント一覧

_nashuamfirdausj のツイ談を転送する


その他のツイ談